
4-retters Gourmetmenu
Forret 1:
Afkølet cremet aspargessuppe
Silkeblød hvid aspargessuppe serveret kold og afrundet med et let drys af friskhakket bredbladet persille.
Forret 2:
Laksemousse med lime og dild
Hjemmerørt laksemousse med en frisk syrlig note af lime, elegant toppet med en aromatisk dildkvist og serveret på sprødt rugflager.
Hovedret:
Ribeye steak med ovnbagte sæsonrødder
Mør Ribeye-steak, nænsomt grillet og serveret med ovnbagte rodfrugter og små delikate kartofler. Hertil medfølger en afkølet, hjemmepisket béarnaisesauce med estragon.
Dessert:
Mousse af passion og mango
Luftig mousse med eksotisk smag af mango og passionfrugt, smukt pyntet med sæsonens friske bær
Rustikt landbrød :
Rustikt, håndopslået landbrød. Bagt på hvede i stenovn. Brødet har haft lang hviletid for at opnå saftig krumme og masser af smag
- Stock: In Stock
- Model: À la carte